Beszéljünk! ➜

SEO Audit

Mi az a SEO Audit?

A SEO audit a legjobb módja annak, hogy kiderítsük, vannak-e a weboldaladon keresőoptimalizálási (SEO) problémák. Ez a folyamat segít, hogy áttekintést kapj arról, hogy az oldalad milyen jól vagy milyen rosszul szerepel a keresőmotorokban, és milyen akadályok lassíthatják az organikus növekedést.

Továbbá a SEO Audit...

Ha a vállalkozásodat szeretnéd bővíteni, fontos a SEO Audit az egyik legfontosabb mérföldkő. Ez a vizsgálat segít feltérképezni, hogy webhelyed hogyan teljesít, milyen aktuális helyezést ér el a keresőmotorokban, így azokat a fontos információkat is feltárjuk, hogy milyen fejlesztésre, technikai módosításokra, és a hibák kijavítására van szükség amelyek hátráltatják, hogy jobb rangsort érjen el az oldal a keresési találatok között.

Mit vizsgál a SEO audit?

A SEO Audit során a webhely tartalmát, hivatkozásait és technikai szempontjait vizsgálom, hogy megbizonyosodjak arról, hogy az megfelel a keresőmotorok szabványainak. Készítek egy listát arról, hogy mi okoz problémát, és így tudom javítani a webhelyed annak érdekében, hogy vonzóbbá váljon a keresőmotor robotjai és a potenciális ügyfelek számára, amikor az emberek egy cégről vagy termékről keresnek információkat.

A Versenytársak...

Feltérképezem, hogy kik az aktuális versenytársaidat, és ők milyen helyezést érnek el egy adott kulcsszóra, illetve, hogy ők milyen kulcsszavakat használhatnak. Sok esetben olyanok is rangsorolódnak egy adott kulcsszóra, akikről nem is gondolnád. Ezek az eredmények mindig érdekesek és izgalmasak. Amint láthatod ez egy igen összetett feladat, mert nagyon sok szempontot kell figyelembe venni.

Ha szeretnéd felpörgetni az oldalad a keresőkben:

Nincs más dolgod, mint felvenni velem a kapcsolatot! Visszahívlak amilyen gyorsan csak lehet...
Írok neked ➜