Beszéljünk! ➜

SEO konzultáció

Miért érdemes szakemberrel konzultálni?

Fontos, hogy tisztában légy a SEO alapjaival. Mi is az a SEO? Hogyan alkalmazzuk, milyen szabályai vannak, hogyan működik és miként képes eredményeket hozni. Azt már az elején érdemes leszögezni, hogy nem csodaszer. Az eredményeket a hirdetésekkel ellentétben nem azonnal hozza. Idő kell neki amíg beérik. Biztosan át kell alakítani bizonyos dolgokat a honlapoknál, mert a SEO bizonyos szabályokat kell hogy kövessen a hatékonyság érdekében.

Miről szól a SEO konzultáció

A SEO konzultáció során ezeket az alapelveket rágjuk át. Még hatékonyabb a SEO konzultáció ha azt megelőzi egy SEO audit, így már a valós, vizsgált adatok alapján tudunk beszélni a vállalkozásoddal kapcsolatos keresőoptimalizálásról.

Tartsd kézben a dolgokat

Napjainkban folyamatosan változik minden. A hirdetések algoritmusai, a keresők algoritmusai, a Social Media platformok és úgy általában minden. Amit mindig tanácsolni szoktam az ügyfeleimnek az, hogy ne csak egy felületben gondolkozzanak. Ne csak hirdetésben gondolkozzanak, ne csak SEO-ban gondolkozzanak. Hanem ezek együttes használata hoz eredményt. Mégis, hosszú távon és a fent említett változások állandósága miatt, a legjobb amit tehetsz, hogy van egy saját honlapot ami “csak a tiéd”. A honlapodat pedig igyekszel SEO szempontból naprakészen tartani. Így maradhat kezedben az irányítás. Én ezekben segíthetek. De a többiről inkább konzultáljunk.

Ha szeretnéd felpörgetni az oldalad a keresőkben:

Nincs más dolgod, mint felvenni velem a kapcsolatot! Visszahívlak amilyen gyorsan csak lehet...
Írok neked ➜