Beszéljünk! ➜

Technikai SEO

Mi az a technikai SEO?

Technikai SEO minden olyan technikai módszer egy weboldal fejlesztésére, amely jobbá teszi azt a keresőmotorok rangsorolásával kapcsolatosan. Egy keresőmotor (például a Google, a Bing vagy a Yahoo!) előrébb helyezi az oldalakat, ha az oldal tartalma releváns és jól megírt.

Mire jó a Technikai SEO?

A technikai SEO olyan technikák összessége, amelyek segítségével a keresőmotorok gyorsabban és pontosabban találhatnak tartalmat (a kereső felhasználók számára). Ez gyakran azt jelenti, hogy meg kell győződnie a BOToknak arról, hogy a webhelyed releváns tartalommal rendelkezik, illetve naprakészen kell tartani a legfrissebb információkat, Az oldalnak követnie kell a keresőoptimalizálás (SEO) bevált gyakorlatait, hogy a legtöbbet hozhasd ki a látogatóidból.

Összefoglalva...

A technikai SEO olyan kisebb-nagyobb beállítások, finomítások összessége amelyek a keresőrobotok számára “kívánatossá” teszik a weboldalad. Ezáltal a keresőbotok előrébb helyezik az oldalad a találati listában (SERP). Ami számodra azt jelenti, hogy nagyobb valószínűséggel találnak rád a leendő ügyfeleid, hiszen ott leszel az organikus találatok élvonalában. Ez a Technikai vagy On-Site SEO

Ha szeretnéd felpörgetni az oldalad a keresőkben:

Nincs más dolgod, mint felvenni velem a kapcsolatot! Visszahívlak amilyen gyorsan csak lehet...
Írok neked ➜